Elfogyott a pénz a számlájáról

Hat éve aszalódott a hulla a garázsban

Hat évig senkinek nem tűnt fel egy asszony halála, csak akkor fedezték fel a holttestét, amikor számlájáról elfogyott az összes tartaléka és a bank kiküldte az egyik alkalmazottját egy kisebb javítás miatt.

2014.03.10 15:17ma.hu

Hat év alatt múmiává aszalódott egy asszony holtteste, mert ennyi időn keresztül senkinek sem tűnt fel, hogy már nem él. A nő épp indulhatott valahová, mert úgy találták meg a kocsijában ülve a garázsban, hogy az indítókulcs félig el volt fordítva. Hogy mi történhetett, egyelőre a nyomozók is csak találgatják, most az igazságügyi boncolás eredményétől várnak válaszokat. Az biztos, hogy támadásnak nincs nyoma - jegyezte meg a Daily Mirror.

A michigani holttestre úgy találtak rá, hogy a nő bankszámlájáról elfogyott a pénz, emiatt a korábban rendszeresen fizetett jelzálogrészletek elmaradtak. A bank előbb csak lezárta az ingatlant - miután a tulajdonosával nem sikerült felvenniük a kapcsolatot -, majd nemrégiben kiküldtek egy mesterembert, hogy javítsa meg a tetőn keletkezett lyukat. Ő fedezte fel a garázsban ülő hullát.

Az áldozatról a hatóságok mindössze annyit árultak el, hogy a 40-es éveiben járt és német származású, de előbb a hozzátartozóit szeretnék felkutatni és értesíteni. Meglepő módon a hat éve lakatlan házba egyszer sem törtek be és nem látszott rajta, hogy el lenne hanyagolva. A barátságos szomszéd évek óta szó nélkül lenyírta a füvet a nő bejárata előtt is, de még neki sem tűnt fel, hogy egykori szomszédja már régóta nem mutatkozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.