Senki nem vette észre a halott nőt

Két hete feküdt holtan a kocsiban, de csak a mikuláscsomagjai gyűltek

Két héten keresztül többször is megbüntették a rossz helyen parkoló autó tulajdonosát, mert akadályozta a forgalmat, de csak most vették észre, hogy a tulajdonos a kocsiban van, halottan.

2014.02.21 18:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A boncolásnak kell kideríteni, mi történt azzal a nővel, akit február 9-én láttak utoljára élve, autóján pedig február 10-től folyamatosan csak gyűltek a mikuláscsomagok, de senki nem vette észre közel két hétig, hogy az autó azért nem mozdul onnan, mert a tulajdonosa holtan fekszik benne. A philadelphiai Marple Townshipben a kocsit a 30. utcai vasútállomás közelében találták meg, és azért kapott több büntetést is, mert akadályozta a hóeltakarítást.

A hatóságok azt mondják, azért nem vették észre korábban a kocsiban fekvő hullát, mert az ülés hátra volt döntve, az autó ablakai pedig erősen sötétített üvegből készültek, és a szélvédőt amúgy is vastagon belepte a hó. Amikor végül felfedezték a hullát, kiderült, hogy a fejére valaki egy katonai zsákot húzott - számolt be a News13 című amerikai hírportál.

Az áldozatról annyit lehet tudni, hogy 22 éves volt és Nadia Maliknak hívták. Most Ohio államtól várják a nő barátjának kiadatását, bár egyelőre nem erősítette meg a rendőrség, hogy gyanúsítottként, vagy csak tanúként tervezik őt kihallgatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.