Boncteremben ébredt fel a részeg

Hullarészeg volt - de azért a tepsi mégiscsak túlzás!

Ha nem is teljesen normális, de bizony előfordul, hogy az ember hullarészegre issza magát. Az viszont egy kissé túlzás, hogy a mentők ezt szó szerint veszik és a hullaházba viszik.

2013.11.06 17:33ma.hu

Igazán kijózanító élmény lehet egy hullaházban ébredni, egy nagylábujjon lógó cetlivel, az 56 éves Marek Michalski testéből is pillanatok alatt szállt ki a korábbi alkoholmámor, amikor felébredve ráeszmélt, hogy egy hullazsákba van csomagolva és a boncteremben fekszik. A lengyel férfit Piotrkow városában egy padon érte utol az álom, és amikor a járókelők kihívták a mentőket, azok úgy látták, hogy nincs már benne élet, ezért a kórház vagy a detoxikáló helyett egyenesen a hullaházba vitték.

A következő hibát az ottani személyzet követte el, akik nem ellenőrizték a "halottat", csak felpakolták őt az egyik acélasztalra, és otthagyták. Amikor pár órával később Michalski felébredt, alig bírta kicsomagolni magát a zsákból és sűrű segítségkiáltások közepette menekült ki a hűtőből. "Emlékszem, hogy ültem egy padon, aztán meg a hullaházban ébredtem" - mesélte a döbbent férfi a helyi médiának.

"Valakinek ezért meg kell fizetnie, most rémálmaim vannak arról, hogy feldarabolnak az orvosok, akik nem veszik észre, hogy még élek, és boncolni akarnak" - panaszolta. Most úgy tervezi, hogy pert indít az illetékes kórház ellen, amely hivatalosan a védelmébe vette a dolgozókat, mondván, csak a szabályzatot követték, amikor egy lezárható táskába tették a halottnak hitt férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.