Csak úszott és úszott és...

Egy nehéz éjszaka napja: lakatlan szigeten ébredt a részeg

Mindenre tisztán emlékszik, ami a bárban történt, aztán már csak arra, hogy hosszan úszott. Amikor másnap a részeg felébredt, egy lakatlan szigeten találta magát.

2013.11.06 13:27ma.hu
A Drum Island a fölötte húzódó hídról nézve (Fotó: Google Earth)

Igen sűrű éjszakája lehetett Stephen Coffee-nak, de még izgalmasabbra sikeredett az ébredése kedden, amikor ráeszmélt, hogy nem otthon van, mi több, a hazajutás nem is olyan egyszerű, mint szeretné. A 35 éves férfi ugyanis hiába volt földrajzilag a dél-karolinai Charleston városában, valójában a várost átszelő folyó egyik lakatlan szigetén próbálta valahogy felhívni magára a figyelmet, mert körös-körül temérdek mennyiségű víz vette körül a Drum Island nevű földdarabot, és a fölötte átívelő híd is túl magas volt ahhoz, hogy egyszerűen átsétáljon rajta a város központjába.

A mentőegységekhez reggel 8:10 körül futott be az értesítés, miszerint egy férfi a szigeten integet és kiabál. A mentési akció nem volt egyszerű, hisz a tűzoltóknak is aprólékosan meg kellett tervezniük, hogyan jutnak le a magasan húzódó hídról a szigetre, de végül egy órával később szerencsésen kimentették a férfit és visszajuttatták őt a szárazföldre. Mint mondta, előző este egy bárban ivott, és annak minden részletére emlékszik, aztán a következő kép, ami bevillan, az csak annyi, hogy "nagyon sokáig" úszott - számolt be a The Post and Courier című internetes lap. A kalandot egyébként sérülések nélkül úszta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.