Biztonsági kamera kapta el a részeget

Megerőszakolta a parkolóban... a terepjárót!

Állítása szerint semmire sem emlékszik a kínos szituációból az a férfi, aki annyira felöntött a garatra egy bárban, hogy a közeli parkolóban egy terepjárónak esett neki és kezdte "erőszakolni".

2013.09.12 07:35ma.hu

Amíg be nem cipelték a rendőrségre és meg nem mutatták neki a videófelvételt, az észak-walesi Holywellben élő Daniel Cooper nem is sejtette, mit művelt egy éjszaka egy túlzásba vitt iszogatás után. Egy bár biztonsági kamerája azonban tagadhatatlanul megőrizte az utókornak a nem kicsit furcsa tettét: a 24 éves, tanúk által felelősségteljesnek mondott háromgyermekes apuka letolt nadrágban masírozott végig az utcán és nem sokkal később elkezdte egy közelben álló Land Roverhez dörgölni a nemiszervét.

Land Rover Discovery: valóban vonzó darab - csak nem "úgy"

"Először mindenki szeme láttára vizelt, aztán elsétált a főutcán a bokáján lógó nadrágjában, a pólóját pedig a feje fölé húzta. Integetett az autóknak, majd teljesen levette a pólóját. A kebab-büfé előtt lefeküdt a földre és nemi aktust imitált, aztán ugyanezt tette egy közelben parkoló Land Roverrel" - ismertette az ügyész a férfi ellen indított tárgyaláson a történteket.

A munkanélküli férfi a letartóztatásakor elmondta, hogy nincs igazán hozzászokva az italhoz, azon az augusztus 18-i éjszakán is mindössze 13 fontot vitt magával, amiből nem futotta túl nagy mennyiségű italra. A bíróság három hónapos közmunkára ítélte, emellett megtiltotta neki, hogy ugyanezen idő alatt este 7 és reggel 7 óra között pénteken, szombaton és vasárnap nem tartózkodhat a lakásán kívül. A büntetést még 85 font bírsággal is megfejelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.