Egy diszkóba rontott be működő fűrésszel

Láncfűrésszel fenyegetőzött a visszautasított részeg

Bekapcsolt láncfűrésszel rontott be egy diszkóba egy részeg férfi, nem sokkal azután, hogy a pultnál álló felszolgáló közölte vele, több italt már nem ad neki. A támadót a többi vendég fogta le.

2013.10.08 09:29ma.hu

Egy működő láncfűrésszel fenyegette meg az ausztriai Wolfau diszkójában dolgozó pincérnőt egy részeg vendég, nem sokkal azután, hogy kitessékelték őt a helyszínről, mondván, már épp eleget ivott. A 39 éves vendég ezzel nem értett egyet, így első felháborodásában kirohant a helyiségből és becsapta maga mögött az ajtót, de kisvártatva a láncfűrész hangja verte fel a diszkóban hallható zene egyenletes ritmusát.

Fotó: freedigitalphotos.net

Az ott lévő többi vendégnek sikerült "hatástalanítani" a támadót, de mire a rendőrök odaértek, a férfi meglógott. Otthonában találtak rá, ahol addigra eltorlaszolta magát és ezúttal a rendőrséget kezdte fenyegetni. Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap úgy tudja, a férfit kihallgatás céljából őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.