Saját szemete borult a remetére

Láncfűrésszel vágták ki a szeméthalom alól

Valóságos szemétfalba ütköztek a rendőrök és a tűzoltók Kanadában egy férfi otthonában az illető kimentése közben, ezért láncfűrésszel kellett utat vágniuk hozzá.

2013.01.16 15:29MTI

A hetvenes éveiben járó férfi Vancouver peremén él; egy barátjának tűnt fel, hogy napok óta nem mutatkozik. Ő értesítette a rendőröket, akik az ajtót ugyan még ki tudták nyitni, de amögött plafonig érő, áthatolhatatlan szeméttömegbe ütköztek, és tűzoltókat hívtak segítségül.

Ők is megdöbbentek a feladat nehézségén, és végül láncfűrésszel vágtak maguknak utat a lakás tulajdonosához, aki azért nem mutatkozott napok óta, mert rádőlt a szeméthegye, és nem tudott kiszabadulni alóla. A lakás fűtetlen volt.

"Ha még egy-két napig a szemét foglya marad, az végzetes is lehetett volna" - mondta Greg Mervin tűzoltóparancsnok-helyettes, megjegyezve, hogy a mentéshez 11 tűzoltóra volt szükség, sokkal nagyobb erőre, mint egy átlagos esetnél.

A szeméthalmozó férfit kiszáradás miatt kórházba vitték, de gond van lábai vérkeringésével is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.