Négy órán át ült a kocsiban

Rendőrt hívott, mert túl részeg volt, hogy kiszálljon az autóból

Részeg sofőrt fogtak a rendőrök, miután ő maga telefonált az ügyeletre: bejelentése szerint még ahhoz is túlságosan részeg volt és segítségre szorult, hogy kiszálljon az autójából.

2013.10.14 10:13ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Amikor Caroline Frances Omeara már vagy négy órája ücsörgött a háza előtt az autóban, végül nem látott jobb megoldást, mint felhívni a rendőrséget, hogy bejelentse: túlságosan részeg, és még az autóból sem tud segítség nélkül kiszállni. Először persze csak annyit mondott, hogy az autója fogságába esett, mire a diszpécser megkérdezte, valamilyen fizikai oka van, esetleg egészségügyi probléma miatt nem tud kiszállni, ekkor közölte az 55 éves nő, hogy "Nem, csak átkozottul részeg vagyok".

Amikor megérkezett a felmentő sereg, állítólag a nő bevallotta nekik, hogy közel fél liter vodkát ivott meg öt óra alatt, amit egy bárban töltött, ezt követően indult el hazafelé. Az alkoholszonda a megengedett határérték négyszeresét mutatta, így a tisztek a háza helyett inkább a börtönbe kísérték. Amikor megnézték a nyilvántartásban szereplő adatait, az is kiderült a montanai nőről, hogy már háromszor keveredett összetűzésbe a törvényekkel ugyancsak ittas vezetésért.

A bíróság 3000 dolláros óvadékot szabott ki rá, egyelőre még mindig a rácsok mögött várja az ellene folyó eljárás következő fázisát - adta hírül a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.