Részegen gyorshajtott és szeretkezett

Karambol vetett véget a kéjutazásnak

Hosszú bűnlajstromot írtak a rendőrök az új-mexikói sofőr elfogása után: a férfi átlépte a megengedett sebességet, részeg volt, ráadásul a baleset előtti percekben pucér barátnője kényeztetését élvezte.

2013.05.30 15:43ma.hu

Egy kaktusz mögé próbált elbújni a rendőrök elől a 25 éves Luis Briones, miután karambolt okozott. Félelme nem volt alaptalan, többszörös törvénysértést követett el, mielőtt egy piros lámpán áthajtva belecsapódott egy másik autóba. Az új-mexikói férfi a tilos jelzés mellett megszegte a megengedett sebességre vonatkozó szabályokat, részegen ült a volán mögé, ráadásul néhány szemtanú szerint - az ölében ülő meztelen nőből kikövetkeztetve - percekkel korábban még szeretkezett is a száguldó autóban.

Ez utóbbira egyébként a rendőrök valószínűleg maguktól is rájöttek volna, mivel a baleset következtében Briones barátnője pucéran repült ki a kocsi nyitott ablakán, ő maga pedig a nagy sietségben kifordítva vette fel a rövidnadrágját és csak a fél pár cipőjét volt ideje felkapni, mielőtt a kaktusz mögé húzódott.

Fotó: freedigitalphotos.net


A balesetet követően ugyan megpróbált elhajtani a helyszínről, de a szemtanúk egyike résen volt és kikapta a slusszkulcsot a férfi autójából - számolt be az Albuquerque Journal című helyi lap. Barátnőjét kórházba szállították a fején és az arcán lévő mély vágások miatt, de állapota ettől eltekintve kielégítő. Briones a kocsiból alig bírt kiszállni, az ülés mellett pedig a rendőrök később egy nyitott üveg vodkát találtak.

A szabálytalankodó sofőr ellen kilenc különböző pontban indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.