Nem volt jogosítványa sem az áldozatnak

Szalagkorlát nyársalta fel a részeg tinilányt

A kínai szerelmesek ünnepén halt meg egy meglehetősen értelmetlen baleset következtében egy 17 éves tinilány, miután barátjával egy romantikus vacsorát töltöttek el kettesben.

2013.05.23 11:24ma.hu

Tökéletes estének tűnt a kínai szerelmesek ünnepén a 17 éves Sun Li és 21 éves barátja, Chung Niu randevúja. A pár egy romantikus vacsorát költött el együtt, majd a fiatalember úgy döntött, átengedi a volánt kedvesének, mivel a vacsora mellé alkoholt is fogyasztott. Csakhogy az előzékenységgel két probléma is volt: a lány szintén ivott, viszont neki még nem is volt jogosítványa sem.

Fotó: freedigitalphotos.net


Nem sokkal később borzalmas baleset vetett véget az idilli randevúnak: a fiatal lány a nagy teljesítményű BMW-vel egyenesen nekihajtott egy szalagkorlátnak, amely felnyársalta őt - azonnal meghalt. "Egy hatalmas zörejt hallottam, aztán egy férfi kiabálását. Kimentem, és láttam, hogy megpróbálja a roncsokból kihúzni azt, ami a lány testéből maradt. Egyértelmű volt, hogy semmit sem tehet, mégis segítségért kiáltozott" - mesélte a közelben lakó 54 éves Lee Tien.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a rendőrség milyen váddal indít eljárást a felelőtlen fiatalember ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.