Saslik lett az autóból

Felnyársalta a kocsit a szalagkorlát - brutális képsorok!

Horrorisztikus közlekedési baleset történt a boszniai Livna közelében. Egy autó letért az útról és a védőkorlátnak csapódott, méghozzá brutális erővel...

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.03.08 21:55ma.hu

Egy VW Polo sofőrje elveszítette uralmát autója fölött, ami letért az útról és a védőkorlátnak csapódott, méghozzá olyan erővel, hogy a korlát keresztülfúrta a kocsit és egy hatalmas darabja benne is maradt a járműben.

A gépkocsi 27 éves vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy miután a kiérkező mentők kiszabadították a járműből, azonnal a spliti központi klinikára szállították. Az autó két utasa - mindketten 19 évesek - szintén súlyos testi sérüléseket szenvedtek, őket a livnai kórházban ápolják.

Kattintson a képre! >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.