Lakókocsinak ütközött

Balesetet okozott, majd játékautón menekült - volna

Játékautón próbált elhajtani karambolja helyszínéről egy nő az Egyesült Államokban. A balesetet "valódi", felnőtt kocsival okozta: 2001-es Pontiacjával egy lakókocsinak ment neki.

2013.03.06 12:09MTI

A 29 éves nő igen erősen kapatos volt, talán éppen ezért próbálta kihagyni a találkozást rendőrökkel, és bepréselte magát egy gazdátlanul álló, elektromos meghajtású játékautóba.
 
A gyerekméretű kocsi azonban meghaladta vezetői képességeit, még elindulni sem tudott vele, nemhogy "elviharzani". 

A kocsi csúcssebessége 8 kilométer per óra. Amikor a lakókocsi gazdája - egy nagyapa, aki unokáira vigyázott - kilépett otthonából, a nő még mindig a játékkocsiban ücsörgött. A rendőrség őrizetbe vette a karambolozót - adta hírül a Yahoo című amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.