Maci az 1920-as évekből

Játékautó és maci kiállítás

A gyermekek életének természetes eleme a játék. Felhasználják képzeletüket, eljátsszák életük eseményeit így feldolgozva azokat.

2009.12.04 16:26ma.hu

A legfontosabb azonban a játék öröme, melyben nagy szerepe van magának a játékszernek. A játékautó és maci kiállítás anyagát két lelkes, elhivatott gyűjtő gyűjteménye alkotja. Mi késztet felnőtt embereket arra, hogy játékokat gyűjtsenek?

Talán a régi gyermekkor újraélése? Vagy valami több ennél? A régi játékszerek értékesebbek a gyűjtők számára? Az emberi szeretet érződik a régi játékszereken? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk, és a gyűjtőkkel együtt eleveníthetjük fel gyermekkorunkat, és mutathatjuk meg gyermekeinknek életünk e részét.

Több mint 200 négyzetméter alapterületen, több száz kisautó és maci várja a gyermekeket és szüleiket egy kis nosztalgiázásra és játékra.

Legrégebbi mackó: 1920-as évekből származik.
Legkisebb mackó: 1,8 cm-es, mozog keze-lába.
Celebritások, akiknek régi játékai is láthatók a kiállításon: Dammak Jázmin, Hauber Zsolt, Fresh lányok

A helyszínen játszószőnyeg is várja a csemetéket, rajzolhatnak az óriási rajzfalra, vagy rajzlapra, és a kész műveket haza is vihetik, valamint lesz arcfestés mely a kicsik közt nagyon népszerű.

A karácsony közeledtére tekintettel a helyszínen óriási játékvásár várja a szülőket, számtalan játékkal, kézműves macikkal, mackó szabásmintákkal kedvezve a kreatív apukáknak, anyukáknak.

A kiállítás nyitva tartása:
December 11-től december 31-ig, naponta 10-20 óráig (pénztárzárás 19:30) Jegyárak: Felnőtt: 1000.- Gyerek: 800.- Családi: 3000.- ( két felnőtt, két gyerek)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.