Figyelmetlen volt a munkagéppel

Szinte felnyársalta: targoncával gázoltak halálra egy gyalogost

Nem vette észre a munkagépet vezető férfi a bicikliút vonalában haladó nyugdíjast.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.06.03 10:45ma.hu
Kattintson a képre! >>> Fotó: MTI

Szombat délelőtt egy 32 éves kecskeméti lakos az általa vezetett, Caterpillar típusú, emelővilla-adapterrel felszerelt univerzális munkagéppel közlekedett Kecskeméten, az Izsáki út 2. számú ingatlan (Szil-Coop Áruház) előtti kijelölt várakozóhelyen a Shell-töltőállomás felől az Izsáki út (52-es főút) felé.

A főút kereszteződését nem kellő körültekintéssel közelítette meg, és elütötte az úttesten, a kerékpárút vonalában áthaladó, az úttestre figyelmetlenül lelépő, 83 éves kecskeméti lakos gyalogost, aki a baleset következtében a helyszínen meghalt - tájékoztatta a ma.hu-t Rákosi Mihály, a Bács-Kiskun megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.