Tragikus baleset, életveszélyben a sztártestvér

Felnyársalta a kerítés a tinisztár testvérét

Tragikus balesetet szenvedett az énekes Mika nővére: londoni lakásuk ablakából kizuhant és a kerítés korlátai átszúrták őt.

2010.10.12 15:29ma.hu

Sürgősségi műtétet hajtottak végre Paloma Penniman styliston, miután három emeletet zuhant, egyenesen rá az ablak alatt álló kerítésre. A 28 éves fiatal nő és testvére, a popsztárként ismert Mika vacsorázni voltak, majd felmentek a férfi lakására, hogy beszélgessenek még egy darabig.

Egyelőre nem tudni, pontosan mi történt, de hajnali negyed 6 körül vészhívás futott be a mentősökhöz, hogy egy nőt felnyársalt a kerítés. A rendőrség nem kezeli az esetet gyanús ügyként, a hivatalos verzió szerint Paloma a párkányon ülve elvesztette az egyensúlyát, ezért történt a tragikus baleset.

A kerítés tetején lévő karók átszúrták a lány hasát és combját is, állapota kritikus, de stabil. Egyes beszámolók szerint a mentők csak úgy tudták őt kórházba szállítani, hogy ki kellett vágni a kerítés egyes darabjait is, és csak a kórházban távolították el a testéből.

Mika és Paloma - a lány Mika legutóbbi lemezén énekelt is

A bejrúti születési Mika - valódi nevén Michael Penniman és családja, köztük két másik testvér is most a londoni Royal Hospitalban virraszt, amíg az orvosok Paloma életéért küzdenek.

Egy közeli barát úgy nyilatkozott: „Ez nem egyszerűen tragikus, ez egyenesen olyan, mint egy rémálom! Mika elvesztette az eszét az aggodalomtól, de senki nem tudja pontosan, mi történt. Paloma az egyik pillanatban még az ablakban ült, aztán már a kerítésen volt fennakadva.

Az énekes szóvivője a család nevében némi türelmet kért ezekben a nehéz időkben.

Mika is biszex

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.