Anya és fia is 90 napra bukta a jogsit

Részegen ment a részegen letartóztatott fiáért

Részegen őrizetbe vett fiáért indult útnak egy aggódó anya a rendőrségre, ám amikor odaért, a tisztek döbbenten állapították meg: ő is olyan ittas, hogy már a leheletétől is be lehetne rúgni.

2013.03.26 14:17ma.hu

Egyszerű közúti ellenőrzéssel kezdődött az egész, a kanadai Innisfilben posztoló rendőrség leintett egy 27 éves férfit és elkérték a papírjait, ám néhány másodperc múlva már gyanús volt nekik, hogy a sofőr nem teljesen színjózan, ezért megszondáztatták és amikor az elszíneződött, az autóját lefoglalták, őt pedig a járőrkocsival vitték be az innisfili rendőrörsre. Onnan értesítették az 53 éves anyját, aki hamarosan meg is érkezett a saját autójával - csakhogy szintén dőlt belőle a piaszag.

A rendőrség az ő szájához is azonnal alkoholszondát nyomott, a nő pedig a vizsgálaton elbukott. Most mindkettejük autója a rendőrségen pihen, akárcsak a vezetői engedélyük, mindkettejüknek egyformán 90-90 napra vonták be, de a jövő hónapban bírósági meghallgatásra is beidézték őket, ahová remélhetőleg tömegközlekedési eszközzel érkeznek - jegyezte meg a Metro című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.