Az utastársai elégelték meg a randalírozást

Leragasztották a részeg légiutast az ülésébe

Elegük lett az utastársaknak egy részeg férfi viselkedéséből, ezért egy idő után nem láttak más megoldást: odaragasztották őt az ülésbe, hogy moccanni se tudjon.

2013.01.08 13:29ma.hu

Ragasztószalaggal tették ártalmatlanná az utasok azt a 46 éves férfit, aki egy Izlandról New Yorkba tartó gépen randalírozni kezdett és egyre harsányabban zaklatta utastársait. Eleinte csak szimplán idegesítőnek találták a részeg férfi viselkedését, de amikor ő a mellette ülő nőt fojtogatni kezdte és azt üvöltötte közben, hogy a gép le fog zuhanni, betelt a pohár. Valahonnan előkerült egy tekercs ragasztószalag, és nemcsak mozgásában gátolták meg onnan kezdve az utast, de a száját is betapasztották, hogy ne ordítozzon tovább.

Az utastársak beszámolója szerint a férfi a felszálláskor még nem volt részeg, de a gépen kapható italokat egymás után fogyasztotta, és úgy tűnik, az alkohol gyorsan hatott. Mire leszállt a gép a JFK-n, a rendőrség már várta, sőt: már a repülőről is ők kísérték le. Eljárás mégsem indul ellene: az utasok egyike sem vállalta az ezzel járó hosszadalmas jogi procedúrát, így inkább nem tettek feljelentést - számolt be a Metro című brit napilap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.