A lépcső felfele mozgott, ő meg lefele akart menni

A hét videója: tökrészegen küzdött a mozgólépcsővel

Aligha van olyan, aki ne ismerné a klasszikus mozgólépcsős videót, amelyen egy szőke nő gőzerővel igyekszik felfelé - miközben a lépcső lefele mozog. Ezúttal azonban nemcsak az irány más, de a hajszín és a nem is.

2012.11.14 17:29ma.hu

Bizonytalan lábakkal, de igen határozottan igyekszik lefelé a metró mozgólépcsőjén az a japán férfi, akit a londoni metró Tottenham Court Road állomásának biztonsági kamerája vett fel. Persze az állomás kamerája naponta több tíz- vagy százezer embert vesz fel, csakhogy ők általában arrafelé mennek, amerre a mozgólépcső is. Emberünk viszont a felfele tartó lépcsőn masírozik, pontosabban masírozna lefelé, de a 3-4. elemnél tovább sose jut.

Nemcsak azért, mert már alig áll a lábán (nagy valószínűség szerint az alkohol miatt, bár ki tudja, lehet, hogy addigra már nagyon elfáradt), hanem azért is, mert közben néhány "rosszindulatú" járókelő egyfolytában feltartóztatja és el akarja téríteni eredeti céljától, de ő eltökélten kitart és nem hagyja magát megzavarni a kiabálók és az őt rángatók hadától.

Végül úgy sikerült őt leszedni a mozgólépcsőről, hogy leállították azt, az azonban nem derült ki, hogy valóban a vállalati ünnepség tett-e be a jól öltözött üzletembernek, vagy valami mentális betegség tört ki rajta, ami miatt elveszítette a józan ítélőképességét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.