Autóstól rabolták el a részegen horkoló férfit

Peches piás: Oslóban aludt el és Svédországban ébredt

Egyik oldalról nézve igen pechesnek mondható Mattias Koch, másrészről viszont óriási szerencséje volt, hogy nem esett komolyabb baja egy kiadós utazáson kívül, amikor bepityókázott.

2012.10.01 11:29ma.hu

Elég durva ébredésben volt része a norvég Mattias Kochnak, aki miután alaposan a pohár fenekére nézett, úgy döntött, inkább szundít egyet a kocsija hátsó ülésén. Az 50 éves férfi ugyanis még Oslóban hajtotta álomra a fejét, ám onnan mintegy 300 kilométerrel odébb, a svéd határ túloldalán ébredt fel, a göteborgi vasútállomás háta mögött.

Mint kiderült, két nő - a nemzetiségüket nem részletezte a svéd rendőrség - Kochhal együtt ellopta az autót, majd három órányi kitartó horkolás után lett elegük a férfiből és akkor dobták ki a vasútnál. Némi keresés után sikerült is letartóztatni a 30 év körüli párost, a gépjárműlopás mellett ittas vezetéssel is vádolják őket.

"Azt hiszem, pokoli szerencsém van. Végződhetett volna sokkal rosszabbul is" - mondta az időközben kijózanodott áldozat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.