Túl részeg volt, hogy felfogja, mit tesz

Ellopta a hamvakat: azt hitte, kokain

Azt hitte, a szomszéd titkos kokainkészletére bukkant rá, ezért rögvest a hóna alá csapta a szekrényen talált kis dobozkát, benne a szürke porral. Pedig az nem volt más, mint a szomszéd anyjának a hamvai.

2013.07.23 17:18ma.hu

Mi tagadás: szívesen megnéztük volna a kontár betörő arcát, amikor kijózanodva rájött, hogy amit a szomszéd házából ellopott előző este, az nem egy doboz kokain, hanem a szomszéd korábban elhunyt édesanyjának hamvai. Így nem elég, hogy a betörés miatt börtönre ítélték, de még egy mámoros repülésben sem lehetett része a kényszerpihenő előtt, ami ráadásul a saját nagyanyja szerint még rövidebbre is lett szabva, mint amennyi járt volna.

A 28 éves William "Billy" Cantrell Kelet-Nashville-ben él a nagymamájával, de aligha mondható rá, hogy példás magaviseletével vívta ki a környék tiszteletét. Azon a bizonyos napon is előbb alaposan a pohár - vagy inkább üveg - fenekére nézett, majd elindult, hogy szerez pár érdekes holmit. Nem jutott messzire, csak a szomszéd házáig, ahonnan előbb az X-Boxot kapta fel, majd amikor megtalálta a hamvakat tartalmazó dobozt, úgy gondolta, ennyi zsákmány épp elég is egy napra.

Fotó: freedigitalphotos.net

Hazatérte után lefeküdt, a dobozkát a nagymamája fedezte fel valamivel később. "Túl részeg volt, hogy emlékezzen a történtekre, de nem hiszem, hogy kinyitotta a dobozt" - mondta az asszony a NewsChannel5 tévécsatornának. "Segítségre van szüksége. Több kellene neki, mint bezárni a börtönbe" - tette hozzá szigorúan. Szerinte a minősített betörés nem felel meg a valóságnak, hisz unokája nem kegyeletet akart sérteni, egyszerűen fogalma sem volt, mit lopott.

A doboz tetején mindazonáltal ott állt egy kis cédula, rajta az elhunyt nevével, születési és halálozási időpontjával és a ravatalozó nevével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.