Erdei úton lopakodott volna az autós

Hullát találtak a csomagtartóban a rutinellenőrzésen

Egy erdei úton haladó amerikai autóra figyeltek fel az alsó-ausztriai rendőrök, a kocsiban pedig egy furcsán viselkedő sofőrt találtak. Mint kiderült, jó oka volt az aggódásra: épp egy hullát szállított.

2013.09.26 18:09ma.hu

Egy holttestet találtak az alsó-ausztriai Pressbaum egyik erdei útján járőröző rendőrök egy kocsi csomagtartójában, miután rutinellenőrzésre megállították az autót. A kocsit egy amerikai állampolgár vezette, a rendőrök pedig úgy döntöttek, átnézik az egész autót, nemcsak a vezető papírjait. Néhány másodperc múlva legnagyobb meglepetésükre a csomagtartóban egy 26 éves osztrák férfi holttestére bukkantak.

A sofőr azt mondta, hogy előző éjszaka ivott és drogokat is fogyasztott, ezért semmire nem emlékszik, csak amikor reggel felébredt, az élettelen test hevert mellette. Pánikba esett és aggódott, hogy az incidens napvilágra kerülése esetén elveszíti a munkáját, ezért úgy döntött, jobb, ha megszabadul a testtől - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A rendőrség egyelőre vizsgálja a holttestet, hogy kiderítsék, mi okozta a halálát, a sofőrt pedig letartóztatták és óvadékot szabtak ki rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.