Örülhet, hogy még megvan a feje!

Szájából eteti a krokodilt - Ön szerint bátor, vagy csak szimplán hülye?

Nagy szerencséje van a Costa Rica-i férfinak, hogy még a nyakán van a feje, mert azzal a mutatvánnyal, amit egy mocsaras vidéken adott elő egy krokodil asszisztálásával, ez nem is annyira magától értetődő!

2014.03.06 15:29ma.hu
Fotó: YouTube

Nem sikerült egységes álláspontot kialakítani szerkesztőségünk tagjai közt, a vélemények erősen megoszlottak az alábbi videón látható férfi józan eszét illetően: néhányan azt mondták, legalább kétszer állt sorba, mikor a bátorságot osztották, mások szerint viszont ennek az az oka, hogy cserébe észből nem kapott sokat. Az biztos, hogy mindkettőre - bátorságra és a józan ész teljes hiányára - szükség van ahhoz, hogy nemcsak közel engedjen magához egy krokodilt, de még cukkolja is egy darab nyers hallal.

Márpedig a férfi pontosan ezt csinálja, előbb magához csalogatja, aztán még hecceli is. A mutatvány csúcspontja az a mozzanat, amikor a halat a szájába veszi és idegfeszítő türelemjátékot játszanak a fenevaddal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.