Rossz tréfa miatt kerültek a medencébe a hüllők?

Krokodilkölykök sokkolták az uszoda vendégeit

Igencsak meglepődött az az úszó, aki egy uszoda medencéjében "találkozott" egy körülbelül 30 centis krokodilkölyökkel. A hüllő nem volt egyedül, összesen kilencet találtak az uszodában és annak közvetlen környékén.

2014.01.06 08:59ma.hu / MTI
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

A helyi hatóságok szerint egy "rossz tréfa" következtében kerülhetett egy uszoda medencéjébe öt krokodilkölyök az Ausztrália északi részén található Mount Isa-i fürdőhelyen, további négy állatot pedig a létesítmény közvetlen közelében szedtek össze. Az egyik úszó tett bejelentést, aki meglepődve állapította meg, hogy egy oda egyáltalán nem illő lény úszik vele együtt a medencében.

A szakemberek semmi nyomát nem találták a 25-35 centi közötti kölykök szüleinek, ezért azt gyanítják, hogy a 3-4 hetes krokodilokat a fészkükből lophatta el valaki vagy valakik és aztán az uszoda kerítésének közelében eresztették szabadon. Az édesvízi krokodilkölykök időközben visszakerültek természetes élőhelyükre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.