Kétméteres állat feküdt a kunyhójában

Krokodillal éjszakázott a szülinapos horgász

Egy kétméteres krokodillal volt kénytelen tölteni a születésnapja éjszakáját egy ausztrál horgász, miután véletlenül a horgára akadt a hüllő, de a hivatal másnap reggelig nem akart vele foglalkozni.

2013.05.24 07:29ma.hu / MTI

Aligha vágyott pont ilyen társaságra a születésnapi buliján az ausztrál horgász, mégis kénytelen volt egy kétméteres krokodillal éjszakázni, miután a délutáni horgászás közben egy hal helyett a hatalmas hüllőt sikerült kifognia. A queenslandi Innisfailben élő Ashley Sala attól tartott, hogy ha a horogtól és a zsinórtól meg is szabadítja, akkor is elpusztulhat a folyóban, ezért nem engedte vissza a vízbe, helyette egyenesen a városházára vitte az autójával az állatot.

Fotó: freedigitalphotos.net


Persze nemcsak azért, hogy megfelelő kezekbe kerüljön az egyébként védettnek számító páldány, hanem főként azért, hogy panaszt tegyen, amiért nem gondoskodnak a hatóságok megfelelően arról, hogy az efféle ritka fajták ne zavarják a békésen horgászó embereket, no meg főleg a területen szintén gyakran előforduló gyerekeket ne veszélyeztessék.
A városi tanácsos azonban, akit akkor már az ágyából kellett kirángatni, úgy döntött, nem zargatja a vadőröket, majd reggel ráérnek elvinni a krokodilt, ezért arra utasította a horgászt, hogy vigye magával a kempingkunyhójába. Salának nem volt mit tenni, egy ragasztószalaggal körbetekerte az állat száját, majd felmászott az emeletes ágya felső szintjére és onnan felügyelte a kroki nyugalmát. Bár aznap estére a barátait várta volna egy kis születésnapi ünneplésre - épp ezért ment halat fogni -, a bulit egy kicsit el kellett halasztani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.