Majdnem halálos bungee jumping

Horrorvideó: a krokodiloktól hemzsegő vízbe zuhant a kalandvágyó nő

Nem úgy sült el a bungee jumping, mint ahogy azt a fiatal nő tervezte.

2012.01.08 16:59ma.hu

Ugrás után pár másodperccel szakadt szét annak a nőnek a bungee jumping-kötele, aki a Victoria vízesés felett átívelő hídról vetette magát alá - természetesen kalandvágyból. Az, hogy a horrortörténet végül happy enddel ért véget, maga a nagybetűs csoda: ha a hihetetlen magasság nem lenne elég ijesztő, a Zambezi folyó, melybe a lány zuhant, hemzseg a krokodiloktól.

Erin Langworthy az ausztrál Channel 9 News-nak elmondta: a zuhanás után azonnal sötétbe borult minden, és azt érezte, mintha a becsapódás ízzé-porrá törte volna a testét. Az életéért küzdő lánynak összekötözött lábakkal kellett kiúsznia a parti sziklákig, ahol végül ki tudott kapaszkodni - írja a BBC hírportálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.