Nyolc órán át lapult némán az ágy alatt a ragadozó

Krokodillal osztotta meg a hálószobáját, bár nem tudott róla

Csupán centikre volt a lába a reggeli ébredéskor egy szafari vezetőjének egy hatalmas krokodiltól, amely az ágya alatt húzta meg magát éjszakára, a szobalány fedezte fel az állatot. VIDEÓ!

2013.09.19 08:29ma.hu

Több mint nyolc órán át lapult mozdulatlanul, teljesen némán egy közel 3 méteres krokodil egy szafariszállás vezetőjének ágya alatt, a hatalmas hüllőt másnap a szobalány fedezte fel a takarításkor. A szakemberek szerint a krokodilok mesterei a néma megbújásnak, még a szuszogását sem hallotta Guy Whittall, amikor zimbabwei szállásán gyanútlanul lefeküdt az ágyára.

A 40 éves férfi még reggel sem tudta, mekkora veszély leselkedik rá az ágya alól, amikor felébredve a két lábát lelógatta - csak centikre a veszélyes vad mellett. Csak akkor tudta meg, hogy miféle lénnyel éjszakáhoztt, amikor a szobájából velőtrázó sikoly hangzott fel a takarítani készülő szobalány torkából. Az állat szerencsére épp nem volt harcias kedvében, így mindenki sérülés nélkül úszta meg a kalandot, de még maga a betolakodó is, amelyet rövid időn belül kihúztak az ágy alól és szabadon engedték.

"Biztos vagyok benne, hogy mostantól mindenki ellenőrizni fogja az ágya alatti részt Humani Lodge-ban" - jegyezte meg Whittall.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.