A taxis nem tudta, kit szállít és miért

Taxival ment bankot rabolni: "itt várjon meg, kérem!"

A rendőrök a taxist egyelőre csak tanúként vennék elő, úgy tudni, ő mindössze ártatlan résztvevője lett az eseményeknek, amikor utasa egy bankhoz vitette magát és arra kérte a sofőrt, várja meg, míg végez.

2014.03.04 17:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

"Semmi szokatlan nincs abban, ha valaki megkéri a taxisofőrt, hogy várja meg őt a bank előtt" - kommentálta Rory Hamilton azt a furcsa bankrablást, amelynek a gyanú szerint akaratán és tudtán kívül lett a részese egy taxisofőr is, de a rendőrség most arra vár, hogy jelentkezzen és kihallgathassák. A hétfői edinburgh-i rablásról ugyanis mindössze annyit tudnak, hogy a rabló nem használt fegyver az RBS egyik fiókjában, mégis sikerült ezer fontot megkaparintania, amit egy tescós szatyorba gyömöszölt és utána beült a bejárat előtt rá váró taxiba.

A nyomozók ezzel egyidejűleg a biztonsági kamera felvételeit is ellenőrzik, azt remélve, hogy használható képet találnak a sapkát viselő, 195 centi magas tolvajról - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.