Saját anyját ismerte fel a körözési fotón

"Jé, ez a bankrabló az anyám!"

Amikor Dean Badgert meglepte az édesanyja 300 dollárral, a férfi igencsak boldog volt, bár nem kérdezte, honnan van ennyi felesleges pénze a nőnek. Kevéssel később magától is rájött.

2013.06.28 12:26ma.hu

Dean Badger először kellemesen meglepődött, amikor az anyja megdobta 300 dollárral, a meglepetés viszont hamarosan kellemetlenbe fordult át, amikor rájött, honnan volt a pénz: a híradóban épp Dee Ann Sanders képét mutogatták, mint körözött bankrablót. A férfiban a gyermeki szereteten felülkerekedett a lelkiismeret szava, így ő maga jelentette fel a rendőrségen az 55 éves asszonyt, mi több, azt is elmondta, hol találják.

A nő még korábban költözött Badgerhez és három fiúunokájához, nem sokkal azután, hogy elvált a férfi nevelőapjától. Bár fia sosem vetette a szemére, a nő egyre erősebb lelkifurdalással küzdött, amiért nem szállt be a háztartási költségekbe, ezért nemrég minden különösebb magyarázat nélkül kölcsönkérte a fia autóját, majd elhajtott vele és negyed órával később beállított a 300 dollárral. Badger akkor nem kérdezte, honnan van, de örült az összegnek - mindaddig, míg meg nem látta azt a bizonyos körözési képet.

Utólag azzal magyarázta a feljelentést, hogy meg akarta védeni a családját és nem szerette volna, ha a három fiú otthon van, amikor a nőt elkapják a rendőrök. Mindezek ellenére leszögezte, hogy nem számít, mi történt, maximálisan az anyja mellett áll és támogatja őt, ahogy csak lehetséges, míg börtönben van - számolt be a Metro című brit lap.

A bankrablás egyébként minden különösebb felhajtás nélkül zajlott: Dee Ann szép nyugodtan végigállta a sort a bank pénztára előtt és kitöltött egy pénzfelvételi nyomtatványt, de amikor átnyújtotta a pénztárosnak, nemcsak az összeg - 2500 dollár -, hanem egy rövid szöveg is szerepelt rajta, miszerint ez bankrablás, a pénz pedig a gyermekeinek és az unokáinak kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.