A kijáratnál elfogták a rendőrök

Még sorszámot is húzott a türelmes bankrabló

Bombarobbantással fenyegetőzve rabolt ki egy bankot egy férfi a főváros egyik bevásárlóközpontjában. A támadót a rendőrök a kijáratnál elfogták.

2012.12.11 17:48HavariaPress

Hétfőn délben történt a rablás a VI. kerületben, a Váci úton található bevásárlóközpont egyik bankjában.

A rabló sorszámot húzott, majd - mikor sorra került - az egyik alkalmazotthoz lépett, akivel közölte, hogy bomba van nála, s a bevételt követeli. Miután megkapta a pénzt, a támadó elmenekült. A Készenléti Rendőrség munkatársai a bevásárlóközpont kijáratánál fogták el a férfit.

A 36 éves gyanúsítottnál megtalálták az elrabolt pénzt. A beismerő vallomást tett férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.