Kórházba került

Lezuhant a halálkerékről a Cirque du Soleil egyik akrobatája

Júniusban a társulat egy párizsi születésű akrobatája - egy 31 éves kétgyermekes anya - 29 métert zuhant, és szörnyethalt Las Vegasban. Az akrobata biztosítókötele azért oldódott ki, mert hozzáért a felfüggesztő szerkezethez.

2013.11.03 07:12MTI

Leesett a "halálkerékről" műsor közben, és megsérült a Cirque du Soleil egyik légtornásza helyi idő szerint péntek este Las Vegasban, néhány nappal azután, hogy a világhírű kanadai társulatot megbüntették egy akrobatájának júniusi halála miatt.

A Cirque du Soleil a Zarkana című műsorát adta elő, amikor az egyik férfi légtornász megcsúszott, és leesett a kerékről. A show-t félbeszakították, és az akrobatát kórházba szállították, állapota stabil, néhány nap múlva kiengedik - közölte a Cirque du Soleil a Facebook-oldalán.

Júniusban a társulat egy párizsi születésű akrobatája - egy 31 éves kétgyermekes anya - 29 métert zuhant, és szörnyethalt a KA fantázianevű előadáson Las Vegasban. Nevada állam illetékes hatósága megállapította a baleset okát - e szerint az akrobata biztosítókötele azért oldódott ki, mert hozzáért a felfüggesztő szerkezethez -, és több mint 25 ezer dollár (5,5 millió forint) büntetést szabott ki a társulatra. A Cirque du Soleil és az előadás helyszínét biztosító MGM szálloda és kaszinó közölték, fellebbeznek a döntés ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.