A halálos baleset másik show-n történt

Cirque du Soleil: Michael Jackson szelleme kísért?

Azt állítják a Cirque du Soleil tagjai, hogy a múlt héten bemutatott vadonatúj show előkészületeitől kezdve folyamatosan jelenlévőnek érzékelték a 3 éve halott popsztárt.

2013.07.03 08:30ma.hu
Fotó: viip.tv

Több szereplő és segítő is úgy érzi a Cirque du Soleil társulatban, hogy Michael Jackson szelleme már hónapok óta kísérti őket, amióta csak elkezdtek dolgozni az új Las Vegas-i show-n, amit a Mandalay Bay Hotelben mutattak be múlt szombaton a nagyközönségnek - és ami épp a három éve elhunyt popsztárnak állít emléket. A show kitalálója, Jamie King egyenesen úgy fogalmazott: Jacko a síron túlról segítette őt a munkában, és az alkalmazottaknak is számtalanszor volt olyan érzése, mintha a sztár velük lenne.

A hangszerelésért felelős Jonathan Deans is megerősítette, hogy amikor már a jelmezes próbáknál tartottak, határozottan érezte Michael jelenlétét. "Behunytuk a szemünket és ő ott volt a helyiségben" - idézte a díjnyertes művészt a Daily Mirror című lap.

"A kezdetektől fogva azt szerettem volna, hogy egy olyan show-t hívjak életre, amilyet Michael is csinált volna magának, így nem dolgozhattam egyedül" - fogalmazott Deans. A kérdésre, hogy mennyire érezte a popkirály jelenlétét a próbák során, azt felelte: "Teljes mértékben. Nem hoztam meg úgy egyetlen döntést se, hogy ne éreztem volna, hogy Michael ott van." A Pop Királyának feltámadását aztán a közönség a saját szemével is megtapasztalhatta, amikor egy életnagyságú hologram jelent meg a színpadon, és a Man In The Mirror című klasszikust énekelve-táncolva előadta - nem kevés rajongó fakadt könnyekre a láttán.

"Úgy éreztem, Michael abban a pillanatban tényleg a színpadon volt. A szívem kihagyott egy pillanatra és teljesen lefagytam. Annyira erős volt az érzés!" - mondta Jo Booth, az egyik néző. Mások is arról számoltak be, hogy a hideg futkározott a hátukon a show közben. "Sosem úgy tekintettünk Michaelre, mint egy kísértetre, mindig úgy beszéltünk róla, mint egy jelenlévőről" - mondta Welby Altidor igazgató.

A Michael Jackson One című produkció a város legnagyobb show-jává vált néhány nap alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.