Kiderültek az öngyilkossági kísérlet részletei

Gyógyszerekkel és késsel próbálkozott Michael Jackson lánya

Egy hete csak egy rövid közlemény szólt arról, hogy Michael Jackson lánya öngyilkosságot kísérelt meg, a részletekről azonban szigorúan hallgatott minden illetékes. Most kiderült a módszer.

Michael Jackson gyermekei meghagyták a nyomukat képgaléria

2013.06.12 12:26MTI

Nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót vett be és megvágta karját egy konyhakéssel a néhai Michael Jackson 15 éves lánya: Paris Jackson múlt heti öngyilkossági kísérletének részleteire a diszpécserek közötti telefonhívás nyilvánosságra hozatalával derült fény. A Los Angeles megyei tűzoltóság által közzétett hangfelvétel új megvilágításba helyezi a június 5-i incidenst, amely a Jackson család kaliforniai Calabasasban lévő rezidenciáján történt.

Az eset nyomán a 15 esztendős lány gyámságát felülvizsgáló Los Angeles-i fellebbviteli bíróság nyomozást rendelt el Paris "egészségi állapotának, oktatási körülményeinek és általános jólétének" kivizsgálása érdekében. A sürgősségi diszpécserek között lezajlott telefonhívás szerint Paris 20 darabot vett be a vény nélkül kapható Motrin nevű fájdalomcsillapítóból és egy konyhakéssel megvágta a karját.

Az egyperces hangfelvételből az is kiderül, hogy a lány eszméleténél volt és lélegzett, mielőtt a helyi kórházba szállították.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Paris és két testvére, Prince Michael és Prince Michael II., akit gyakran Blanketként emlegetnek, egy bírósági döntés értelmében 83 esztendős nagyanyjuk, Katherine Jackson és a néhai popsztár unokaöccse, T.J. Jackson gyámsága alatt áll.

Katherine Jackson jogi képviselője, Perry Sanders a múlt héten azt nyilatkozta, hogy Paris "fizikailag jól van". A diszpécserek közötti hívás közzététele óta azonban nem reagált a megkeresésekre.

A 2009-ben 50 esztendősen elhunyt Jackson 1996 és 1999 között volt házastársa Debbie Rowe-nak, akitől két gyermeke született: Prince Michael 1997-ben, Paris pedig 1998-ban. A popsztárnak később egy harmadik gyermeke is született, Prince Michael II. A váláskor Rowe lemondott gyermekei felügyeleti jogáról, de az utóbbi időben javult a kapcsolata lányával.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.