Megmakacsolta magát a postás

Nem kapta meg a levelét, mert pók ült a kapun

A postások félelme legendás a kutyás házak közelében, valljuk be, nem is teljesen alaptalanul. Olyanra azonban eddig még nem volt példa, hogy valakihez egy pók és a hálója miatt ne kézbesítsenek levelet.

2013.10.11 07:29ma.hu

Egy pók akadályozta meg a postást abban, hogy kézbesítsen egy levelet Stuart Robertson-Reed dél-londoni otthonába, a már várt csekk helyett csak egy üres borítékot hagyott a kerítésre tűzve, rajta egy kézzel odafirkantott üzenettel: "Nincs hozzáférés - egy hatalmas pókháló van a kapun".

Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

A 42 éves férfi először azt hitte, valami vicc az egész, képtelen volt elhinni, hogy egy postás valóban amiatt nem ment be, mert ott volt egy pókháló. "Vagy nagy pókbarát és nem akarta tönkretenni a hálót, vagy arachnofóbiás és megijedt" - vélekedett a postásról. A pók egyébként akkora volt, mint egy 10 pennys, és úgy fonta a kapura a hálóját, hogy a nyitáskor mindenképp elszakadt volna.

Másnap aztán egy másik postás átadta Stuartnak a küldeményét, a hivatal pedig elnézést kért és megjegyezte, hogy valami más megoldást kellett volna találnia a kollégájuknak - adta hírül a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.