"Nagyon szomorú volt"

Tűzoltók szabadították ki a vécéülőkéből a kétévest

A tűzoltók szerint "nagyon szomorú volt" az a kétéves kisfiú, akit nekik kellett kiszabadítaniuk, miután a feje beszorult egy vécé ülőkéjébe. Hogy mit csinált ott, az nem derült ki.

2013.08.16 09:55ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy vécébe szorult kisfiúhoz riasztották a brit Devon tűzoltóit, a gyermekről mindössze annyit lehet tudni, hogy csak két éves, de arra nem tértek ki a tisztek, hogy hogyan tudott a gyermek feje beszorulni az ülőkébe. A helyzetelemzés után néhány segédeszköz bevetésével sikeresen kiszabadították a csapdába szorult csöppséget - jelentette a Daily Mirror.

A kisfiúnak az ijedtségen kívül semmi baja nem esett, viszont a tűzoltók elmondása szerint "nagyon szomorú" volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.