Fejével ütötte át az üveget

Sokkoló: a szélvédőbe szorult a feje, mert nem volt bekötve + KÉPEK!

Sokkoló képsorozat került fel a világhálóra, amit egy baleset után készítettek a mentést végző hatóságok. Egy nő biztonsági öv nélkül karambolozott, az ütközés ereje következtében a feje a szélvédőbe szorult.

2013.07.22 08:27ma.hu

Csodával határosnak mondják a mentők is azt az esetet, amely a hónap elején történt Kína déli részén, Guanxi tartományban, de csak most számolt be róla a helyi sajtó. Egy autó utasa nem kötötte be a biztonsági övét, és amikor balesetet szenvedtek, az ütközés ereje elég nagy volt ahhoz, hogy a fejével átüsse a szélvédőt - de ahhoz már nem volt elég a lendület, hogy ki is repüljön onnan. Így találtak rá a tűzoltók, beszorult és vérző fejjel, mert egyedül képtelen volt kiszabadulni.

A mentők előbb az eszméletlen sofőrt vették ki az autóból - arra nem térnek ki a beszámolók, hogy ő be volt-e kötve -, csak ezt követően állhattak neki a szélvédőbe szorult női utas mentésének. Bár az ütéstől és a számtalan horzsolástól a nő kábult volt, végig eszméleténél maradt, és most, bő két héttel később a kórház szóvivője már arról számolhatott be, hogy valószínűleg mindkét sérült teljesen, maradandó károsodás nélkül fel fog épülni.

A balesetet a 71 éves sofőr okozta, aki elaludt a volán mögött és átsodródott a szemközti sávba. Miután lecsúszott az útról, szemből nekicsapódott egy fának, ami a levegőbe repítette az autót, és egy 180 fokos pörgés után állt meg, összetört orral és szélvédővel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.