Elfelejtette kihúzni a laptopból a kábelt

Pornót tolt a professzor az egyetemi hálóra

A kémiai tudományos előadásnak már rég vége volt, amikor egy diák véletlenül rákattintott az egyetem belső videóhálózatának oldalára, ahol továbbra is ment a közvetítés... - egy pornófilmről!

2013.02.28 07:29ma.hu

Miután véget ért az online egyetemi oktatás, amit a diákok az intézmény belső videómegosztóján keresztül követhettek nyomon, a professzor elégedetten dőlt hátra a székében, majd úgy döntött, a jól sikerült előadás után megérdemel egy kis lazítást. Átváltott hát laptopján egy pornóoldalra és boldogan kezdte nézni az előtte pergő jeleneteket - nem is sejtve, hogy közben ugyanezt teszi több tucatnyi hallgató, aki nem lépett ki a streamből.

A professzor ugyanis a szórakozás percei előtt megfeledkezett egy apróságról, nevezetesen hogy kihúzza a kábelt a laptopjából, ami összeköti őt az egyetem teljes hálózatával. Így aztán az általa nézett pornót egy az egyben közvetítette a campus teljes területén.

"Ez rosszabbul már nem is sülhetett volna el" - idézte a holland Wageningen Egyetem forrását a The Daily Mirror című brit lap. A videót egyébként véletlenül vette észre az egyik diák, aki késve kapcsolódott rá a közvetítésre.

A professzor nevét az egyetem nem árulta el, de azt tudni lehet róla, hogy 69 éves és a nyugdíj mellett vendégelőadóként élelmiszer-kémiát oktat. Pontosabban oktatott, mert az eset után azonnal felfüggesztették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.