Hardcore pornót nyomtak a kínai büfé kijelzőjén

Fényes nappal pornó zúdult a gyorsétterem vendégeire

Döbbenten szemlélték a vásárlás közben megéhező emberek, amikor az egyik bevásárlóközpont étkezőjénél az egyik kijelzőn a napi menü helyett kőkemény pornójelenetek kezdtek pörögni.

2012.04.02 11:29ma.hu / manna.ro

Egyelőre nem lehet tudni, véletlen baki okozta-e a meghökkentő perceket vagy az egyik tréfás kedvű alkalmazott állította-e át szándékosan a kijelzőt, mindenesetre döbbenetes képsorokat rögzített egy bukaresti vásárló a mobiltelefonján, miközben a bevásárlóközpont éttermi részlegénél a kínai gyorsbüfénél állt sorban.

A három kijelző közül kettőn az ilyenkor szokásos képeket lehetett látni: az egyiken az aznapi választék volt feltüntetve az árakkal együtt, a másikon pedig ínycsiklandó képeket mutattak a választékról, a harmadik kijelzőn azonban egészen másfajta "csemege" fogadta az éhes közönséget: ízig-vérig kőkemény pornóképek peregtek a laposképernyőn.

A vásárlók egy része igyekezett elnézni valami más irányba, de volt, aki döbbenten bámulta a képet, talán maga sem hitte, hogy jól lát. A néhány másodpercnyi rögzítésből nem derült ki, hogy mennyi ideig "szórakoztatta" ezzel a várakozókat az étterem, mint ahogy azt sem tudni, hogy milyen büntetés sújtotta az éttermet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.