Kétezer férjet zsaroltak meg asszonyaik

Tömeges válás egyetlen pornósztár miatt?

Kétezer férfi került nehéz dilemmába, amikor megtudták, hogy városukba látogat az egyik legnépszerűbb ausztrál pornódíva, de a hírre a feleségek válással kezdtek fenyegetőzni.

2011.12.01 14:35ma.hu

Úgy látszik, a feleségek mindenütt egyformán féltékenyek, ha feltűnik a közelben egy mutatósabb fehérnép, hát még ha az rögtön pornósztár is! Így aztán tömeges tiltakozásba kezdtek abban az ausztráliai Wollongong nevű város asszonyai is, ahol egyszercsak elkezdték hirdetni: hamarosan személyesen is meglátogatja a helyieket Jesse Jane pornócsillag.

Több se kellett az ezer feleségnek, ultimátumot adtak uraiknak: választhatnak, vagy a pornódíva, vagy a házasság. Mert ha el merészelnek menni a felnőtteknek szóló magazin bemutatójára, ahol Jesse Jane volt a fő attrakció, akkor bizony eddig tartott a nász.

Nem tudjuk, hogy milyen a felhozatal Wollongongban a nejekből, de valami azt súgja, nem minden házasság működik úgy, ahogy kellene. A férjeket ugyanis a legkevésbé sem rémisztette meg a válóper emlegetése: az utolsó szálig mind ott tolongott Jesse Jane körül.

A beszámolók arról nem szólnak, hogy a feleségek elkezdték-e beváltani fenyegetésüket, vagy csak blöfföltek és ráfáztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.