Már bánja, hogy kamera előtt csinálta

Szégyelli a pornósztár: meg akart halni a szex után

Hat éve került a pornóiparba a román szexdíva, ám szinte a forgatás után azonnal megbánta, hogy erre adta a fejét. Nem elég, hogy szégyellte magát, még nem is keresett vele jól.

2011.10.17 10:29ma.hu / manna.ro

Pamela néven vált ismertté a romániai Simona Trasca, aki hat évvel ezelőtt döntött úgy: pornóval fogja megkeresni a napi betevőt. Az első alkalom után azonban rájött, hogy ezzel csak egyfélét tesznek bele, keresni legalábbis nem tudott annyit a szexiparban, mint amennyit remélt volna belőle.

A felismerés annyira megrázta, hogy a napokban bevallotta: már szégyelli, hogy ezzel akart híressé válni, és az első film forgatása után csak arra vágyott, hogy meghalhasson. Később még újabb kísérleteket tett, hátha a rossz érzése elmúlik, de aztán nemrég végleg feladta ezt a "pályát", mert a rá jellemző érzékenység végül erősebbé tette és sok tekintetben megváltoztatta őt.

"Szégyellem a pornós forgatásokat" - jelentette ki egy tévéinterjúban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.