Pornóhoz statisztáltak a szolgálatban lévő járőrök

"Teljes mértékben gusztustalan" - Munkaidőben tilos a rendőrpornó!

Pornófilmben szerepelt két rendőr, ám nem rendőrruhába öltözött hivatásos szereplők voltak, hanem valódi rendőrök, ráadásul a felvétel a szolgálati idejükben történt.

2011.05.03 13:29ma.hu

A film készítői szerint szolgálati idejüket töltötték azok a járőrök, akik az egyik "felnőttfilmben" szerepeltek Nikki Benz oldalán, mégpedig nemcsak hivatalos minőségükben.

Az egyik rendőr "csak" Nikki melleit fogdoshatta meg, miután a pornószínésznő a karjaiba zuhant, ám a másik ennél többet is kapott: a szolgálati autóban megmutatja, hogy "egy rendfenntartónak kötelességtudatból is keménynek kell lennie" - adta hírül a manna.ro.

Ami viszont a legmeglepőbb a történetben, hogy a két szabályszegő ellen nem indult eljárás, a felettesük mindössze annyit mondott a film megtekintése után: "Teljes mértékben gusztustalan."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.