Pelenkás pasit csapkod Nadya Suleman

Megdöbbentő: fétispornóban szerepel a nyolcasikrek anyja!

Tudja még fokozni a meglepetéseket Nadya Suleman - A tizennégy gyermek édesanyjaként elhíresült fiatal nőről felvételek készültek, melyeken fetish pornó főhőse.

2011.01.21 09:27ma.hu

A minap Oprah Winfrey műsorában ország-világ előtt beismerte az "Oktomami", hogy gyermekfüggő - Nadya Suleman-nak a jelek szerint szenvedélye kiéléséért az sem volt lényeges, miből fogja eltartani tizennégy gyermekét.

Hat csemetét nevelt, amikor ismét mesterséges megtermékenyítésre kérte az orvosát. Csakhogy a terhességből nyolcasikrek születtek - ekkor vált világszerte híressé Nadya, akinek a szenzáció nem kevés pénzt hozott.

A pénz azonban fogy, az éhes szájakkal pedig kezdeni kell valamit. Úgy tűnik, a 35 éves floridai Oktomami megtalálta a módját, hogyan jusson gyorsan jelentős jövedelemhez.

Felkerült a világhálóra jó néhány felvétel, melyen Nadya Suleman fetish pornóvideóban látható.

A fekete hajú, kétségtelenül remek alakkal rendelkező fiatal nő fekete szerelésben, szűk felsőjébe passzírozott mellekkel és egy ostorral a kezében látható a filmben, ahol egy kisgyermeknek öltöztetett, jól megtermett férfit tanít móresre...

A videó saját, Los Angeles-i házában készült, az "óriáscsecsemőt" alakító férfi és Nadya Suleman is beleegyezett abba, hogy áruba bocsássák a bizarr felvételt.

Eközben Suleman orvosa, Michael Kamrava, aki a beültetést végezte a nőnél, a kalifornia orvosok szövetsége által felelőtlennek találtatott, tettét gondatlanságnak nevezték és fennáll a veszélye, hogy orvosi engedélyét is elveszíti...

Nem alszik túl sokat a nyolcasikrek anyja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.