Egyévesek lettek Nadya Suleman gyermekei

Két-három óra alvással bírja ellátni a nyolcasikreket anyjuk

Óriástortával és rengeteg lufival ünnepelte születésnapjukat a gyerekek - A nyolcasikerszüléséről elhíresült Nadya Suleman tavaly ilyenkor adott életet nekik. Az asszony nem mindennapi küzdelmet folytat, hogy tizennégy gyermekét ellássa.

2010.01.27 17:26ma.hu

Tegnap tartotta születésnapját a világ híres nyolcasikerpárja - Édesanyjuk, a kaliforniai Nadya Suleman tavaly azért került az érdeklődés középpontjába, mert amikor teherbe esett és kiderült, hány gyermeket hord a szíve alatt, további hat kicsi várta otthon.

A munkanélküli Nadya azonban vállalta, hogy megszüli a babákat. Ráadásul úgy, hogy nincs férfi segítsége - mesterséges megtermékenyítéssel lett várandós.

Az ikreknek otthonukban, La Habrában nagy partit rendezett a születésnapjukra.

A két kislány és a hat kisfiú - Maliyah, Makai, Isaiah, Noah, Josiah, Jeremiah, Jonah és Nariyah -papírsapkával és lufikkal körülvéve ülte körül az ünnepi asztalt, melyre Nadya hatalmas tortát készített - tudta meg a People.

A 34 éves nő, aki máig érdekességnek számít a sajtó számára, nem tagadja: napi két-három órákat alszik csak, de igyekszik minél jobb anyja lenni valamennyi gyermekének.

Tavaly óta pedig megváltoztatta gondolkodását is, úgy érzi, komolyabb lett. Úgy érzi, a múlt évben több elkeserítő dolog történt vele, mint mással talán egész életében.

Beperelték, bántották és zaklatták, de nem roppant össze, hiszen egy nagy családról kell gondoskodnia.

Tudja fizetni hiteleit és számláit, valamint három dajkát fogadott, akik segítenek neki.

Nem szeretné azonban, ha bármelyik kicsi is úgy érezné, nem törődik vele eleget, így mindegyikükre szán időt és külön programokat is csinál velük.

Nadya-nak az is fontos, hogy - és ez a kikapcsolódás is számára - rendszeresen edzőterembe járjon. Ezt éjjel teszi, amikor más már alszik.

Terhességei után mindig visszanyerte vékony alakját, és bár úgy véli, ez a géneknek is köszönhető, nagyon sokat tesz is a teste fitten tartásáért. Nemrég egyébként meg is mutatta tökéletes formáit a Star magazinban.

Ám ha újra kezdhetné, semmiképpen sem vállalná, hogy nyolc babát szüljön - derült ki. A People ugyanis ezt a kérdést is feltette neki...

Nadya úgy érzi, elszúrta gyerekei életét is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.