"Elrontottam az életem és a gyerekekét is"

Megrázó vallomás - Bánja a sok szülést a nyolcas ikrek mamája!

Szerda este ország-világ előtt vállalja a nyolcasiker-terhességéről elhíresült, Angelina Jolie-t utánzó amerikai édesanya, hogy úgy gondolja, elrontotta az életét és gyermekeiét is...

Nadya Suleman, 14 gyermek édesanyja a csemetékkel képgaléria

2009.08.18 13:20ma.hu

Megdöbbentő vallomás hangzik el annak a Nadya Suleman-nak a szájából szerdán a Fox csatornán, aki januárban nyolcasikrei megszülésével került a figyelem középpontjába.

Az édesanyáról dokumentumfilmet készített a Radar Online. A Fox Broadcasting azonban megvásárolta a műsor bemutatásának jogait.

Itt még ikerváróban - Fotó: TMZ

A kétórás filmet szerdán adja le a televízió, s ez részletes képet ad Nadya Suleman és gyermekei életéről.

A kalifornia nő a télen nemcsak azzal hökkentette meg a világot, hogy kihordott és megszült nyolc csecsemőt, hanem azzal is, hogy kiderült, otthon még hat gyermeke várja.

Ms. Suleman megrázó őszinteséggel beszél arról, hogy sosem gondolt bele, mi lesz a jövőben. Ma már úgy érzi, elrontotta a maga és a gyermekei életét is. Hiba volt az ikreket vállalnia.

Nadya jelenleg egyedül nevel tizennégy gyermeket, ráadásul munka nélkül.

Elárulta, hogy egyedülálló anya, aki főként az étkezési jegyekből és a szociális támogatásokból tartja el a népes családot.

A nő egy kétszintes, négy hálószobás házban él a gyerekekkel, s azt sem titkolta, hogy mindegyik alkalommal mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe.

Egyébként, ha mindez még nem lenne elég, Nadya Suleman a közelmúltban azt is elárulta, hogy mindig Angelina Jolie amerikai színésznőre akart hasonlítani.

Nemcsak annyi gyereket szeretett volna, mint a színésznőnek van, de külsejét is plasztikáztatta, hogy vonásai Jolie-éra emlékeztessenek...

Tudjon meg mindent a nyolcas ikrek születéséről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.