Nadya Suleman megmutatta a testét

A mindenit! Hogy néz ki bikiniben a 14 gyermekes anyuka?

Hihetetlen: fehérneműmodellnek sem lenne utolsó a csinos amerikai édesanya, Nadya Suleman, aki nyolcas iker-szüléséről híresült el: velük együtt tizennégy gyermeke van.

2010.01.22 19:30ma.hu

Sosem unatkozik Nadya Suleman, az anyuka, aki hónapokkal ezelőtt hatalmas port kavart, amiért vállalta és megszülte nyolcas ikreit - úgy, hogy már hat gyermeke várta otthon.

Az egyébként szemrevaló hölgyről az is kiderült, hogy nagy példaképe Angelina Jolie.

Már-már megszállottja a színésznőnek, nemcsak azért, mert hozzá hasonlóan sok gyermeket nevel.

Még attól sem riadt vissza, hogy több szépészeti beavatkozással hasonlóbbá tegye az arcát Jolie-éhoz...

Nadya Suleman most pózolni is elkezdett. A Star magazinnak állt modellt a tengerparton, szexis bikiniben!

A tizennégy gyermekes anyuka ugyanis nem fél megmutatni kétségtelenül figyelemreméltó testét a csemeték világra hozatala után.

Nadya elmondása szerint egy saját maga által kialakított diétával és testmozgással tartja formában magát, s lássuk be: nincs is mit takargatnia alakján.

A főként szociális segélyekből és étkezési jegyekből élő édesanya a fotókért szép összeget kapott, ami bizony jó helyre került a sokgyermekes családban.

Nadya Suleman vallomása: "Elszúrtam az életem!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.