Szembesítették tettével Nadya Sulemant

"Velük gyógyítottam magam" - döbbenetes vallomás a nyolcasikrek anyjától!

Töredelmesen bevallotta az amerikai nyolcasikrek édesanyja, hogy gyermekfüggőnek tartja magát. Gyógyírként hatott rá a sok baba, akiknek eltartása miatt azonban egyre mélyebb kilátástalanságba süllyed Nadya Suleman.

2011.01.18 12:29ma.hu

A híres műsorvezető, Oprah Winfrey műsorában tűnt fel a napokban az "octomom"-nak keresztelt édesanya, akit szinte az egész világon ismernek, mióta megszülettek nyolcasikrei - korábbi hat gyermeke mellé.

Nadya Suleman, aki korábban azt is bevallotta, hogy az általa igen kedvelt Angelina Jolie mintájára vállalt ennyi babát, és még vonásait is a színésznőével hasonlóra szabatta, mostanra gyakorlatilag kilátástalan helyzetbe került.

Egymaga képtelen eltartani 14 gyermeket, ennek kapcsán kért segítséget a talkshow-királynő Oprah Winfrey-től, aki meghívta őt műsorába egy neves pénzügyi szakértővel együtt.

Nadya Suleman elárulta, hamarosan a fedelet is elveszíthetik a fejük fölül, mivel adósságai az egekbe szöktek. Az asszony Dél-Kaliforniában neveli csemetéit egy nagyobbacska házban.

Kiderült, hogy az anyának mára átszámítva közel 90 millió forintos adóssága van, az összeg előteremtésére pedig csak pár hónapja. Még kevesebb idő alatt - februárig - kell rendeznie egy csaknem egymillió forintos elmaradását is.

Suze Orman pénzügyi tanácsadó elhűlve próbálta elmagyarázni Suleman-nak, hogy sürgősen fel kell hagynia a gyerekek drága ajándékaival, nem kéne magániskolába járatnia őket, és jobb lenne, ha magára sem költene annyi pénzt.

Szerinte Suleman-t talán az mentené meg, ha ismét jelentős összegeket keresne egy, a gyerekekről szóló műsorral, mellyel korábban nagy hírnevet és sok pénzt szerzett.

Nem ez volt azonban az egyetlen döbbenetes tény, amellyel az oktomami előállt. Nadya Suleman bevallotta, hogy a 14 gyermeket gyógyírnek szánta.

Édesanyja őt nem szerette eléggé, sosem kapott tőle olyan törődést, melyet ő most a gyermekeinek megad. Szomorúan mondta: a gyerekekkel akarta magát gyógyítani, ők azok, akik számára biztonságot adnak, és nem hagyják el őt. Fenntartás nélkül elfogadják és szeretik.

A híressé vált anya hat gyermeke után is űrt érzett, ezért kérte orvosát újabb mesterséges megtermékenyítésre, csakhogy ebből a beavatkozásból nyolcasikrek lettek.

Ciki volt: kivágták az Oktomamit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.