Csak nőkkel forgathat Yurizan Beltran

Letiltották a pasikról a pornósztárt

Beleszeretett az egyik legkeresettebb pornósztárba egy milliomos, akit a nő múltja nem zavar, de kikötötte: ezentúl legfeljebb leszbikus jeleneteket vállalhat.

2011.07.19 11:29ma.hu / manna.ro

Maga a pornódíva jelentette be, hogy ezentúl nem vállal heteroszexuális jeleneteket, kizárólag nőkkel bújhat ágyba, miután új szerelme jelezte: nem nézi jó szemmel, hogy más férfiakkal is szeretkezik. A 24 éves, mexikói származású Yurizan Beltrant a felnőttfilmes színészek TOP50-es listáján tartják számon, ám amikor beleszeretett egy Amerikában élő román milliomos, válaszút elé került.

Fotó: Rotharmy


A titokzatos férfiről Yurizan sem a nevét, sem a korát, sem pedig azt nem hajlandó elárulni, hogy mivel foglalkozik, csak annyit, hogy mellette rátalált a boldogságra. A férfinek azonban feltételei vannak: a nő múltján még valahogy túltette magát, ám azt mondta, féltékeny a többi férfira, aki a szerelméhez ér, még akkor is, ha ez csak a kamera előtt történik.

Szerencsére az egyáltalán nem zavarja, ha Yurizan lányokkal fekszik le, így a latin-amerikaiak egyik kedvenc pornószínésznőjének mégsem kell teljesen búcsút intenie a hírnévnek.

A fiatal XXX-sztár egy pornófilmes oldalon azt is elárulta, hogy a mexikói Cancun városában ismerkedtek meg 2008 nyarán, egy vakáció alkalmával, majd nem sokkal később Amerikában összeköltöztek. Most a nő abban bízik, hogy előbb-utóbb sikerül túllépni a féltékenységen, és újra szabad utat kap a hetero jelenetekhez is, elvégre ez hozta meg számára az igazi hírnevet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.