Öt év alatt ügyvédből pornósztár lett

Pornóiparba nyergelt át Clinton gyakornoka

2006-ban még válóperes ügyvédi álmokat dédelgetett, mára azonban mégis pornósztárként csinált karriert a Fehér Házban gyakornokként útnak induló ifjú hölgy.

2011.06.22 16:29ma.hu
Sammie Spades kinek az érdekeit képviseli? (Fotó: Listal)

Nem, ezúttal nem Billről és Monicáról van szó, bármennyire is ők álltak néhány évvel ezelőtt a legnagyobb Fehér házi botrány közepén, de úgy tűnik, a Clinton név és a szex mindörökre egybeforrt.

Sammie Spades 2006-ban került az amerikai főváros egyik leghíresebb épületébe Hillary Clinton mellé, igaz, akkor még nem ezen a néven szólították, viszont úgy képzelte a jövőjét, hogy néhány hónap gyakornoki tapasztalattal a háta mögött elvégzi a jogi egyetemet és válóperes ügyvédként fog fényes karriert csinálni.

A nagy álmokból viszont csupán a válóperek maradtak, legalábbis nem kizárt, hogy néhány házasság tönkretételében neki is lesz némi szerepe, már csak a puszta létével is. Mára ugyanis felnőttfilmekben szerepel, aminek hátterében saját bevallása szerint az áll, hogy tanulmányai felénél egyszerűen elfogyott a pénze, és a leggyorsabban pornóvideókkal juthatott bevételhez.

Később meg rájött, hogy amit a szexszel megkeres, azt felesleges a jogra fordítani. De nem tartja elítélendőnek a fordulatot. "Nem hinném, hogy Hillary túl boldog, de én nem tettem semmi rosszat és tisztelem Mrs. Clintont!" - mondta el a Daily Mailnek adott interjújában.

És a legnagyobb érdekesség? Sammie azt állítja, hogy soha nem találkozott Bill Clintonnal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.