Pornófilmesek vennék meg a sztár villáját

Pornóorgiákra készülhetnek Charlie Sheen szomszédai?

Még csak 4 napja kínálta fel eladásra Beverly Hills-i villáját Charlie Sheen, máris megérkezett rá az első komoly ajánlat: a szexbotrányoktól is hangos épületet egy pornófilmes cég venné meg!

2011.05.31 12:34ma.hu

Még egy hete sincs, hogy Charlie Sheen bejelentette, megválik Beverly Hills-i luxusvillájától, máris jelentkezett egy pornófilm-gyártó cég, hogy egy komolynak kinéző ajánlatot tegyen az asztalra. A YouPorn ugyan jelentősen aláment az eredeti listaárnak, ám két nyomós érvet tudtak felmutatni, ami minimum elgondolkodtató lehet a bukott sztár számára.

Az eredetileg 7,2 millió dollárra tartott épületért a filmes vállalkozás alig 4,5 milliót kínált - ám ezt készpénzben adnák át Sheennek. Ez már csak azért is fontos lehet, mert a színész nemrégiben egymillió dollárral lett karcsúbb, amikor elvált Brooke Muellertől és megszerezte a ház kizárólagos tulajdonjogát.

Charlie Sheen villája (Fotó: TMZ)


Ám van az ajánlatnak még egy speciális pontja, ami a színész előéletét ismerve akár döntő érv is lehet a tárgyalások során: amennyiben a Két pasi, meg egy kicsi című sikersorozatból kirúgott Sheen elfogadja a felkínált összeget, úgy bármikor visszatérhet a házba és annyiszor szexelhet a pornószínésznőkkel, amennyiszer csak akar.

A szomszédok tehát hiába lélegeztek fel a múlt hét közepén, jó esély van rá, hogy nemhogy megszabadulni nem tudnak a túlontúl szabados erkölcsű hírességtől és a nála megforduló könnyűvérű nőcskéktől, de még többet "kaphatnak" belőlük!

A villa egyébként 7900 négyzetméter alapterületű, 5 szoba és 7 fürdőszoba van benne, a szobák többsége egy gyönyörű, parkosított udvarra nyílik, valamint remekül lehet kikapcsolódni a medencében és a wellness-részlegben.

A házban ezen kívül található egy vetítőterem is egy stúdióval együtt, az udvaron pedig szabadtéri konyhát és étkezőhelyet alakítottak ki.

Rossz nyelvek szerint viszont a vevőnek nem árt egy alapos takarítással kezdeni a költözést, mivel a vastag padlószőnyegeken eddig is óriási szexpartikat rendeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.