Két szeretője már áldását adta a tervre

Izgató képek: Charlie Sheen háremet akar: Mila Kunisra fáj a foga

Charlie Sheen minden intő jel ellenére sem vesz vissza a tempóból, botrányt botrányra halmoz, most épp új prédára vetné ki hálóját a már meglévő két nő mellett.

Pikáns képek: Natalie Portman és Mila Kunis leszbikus jelenete! képgaléria

2011.04.11 11:29ma.hu

Nem tudni, Mila Kunis mit szólt Charlie Sheen legújabb ötletéhez, de nem sok esélyt adunk annak a verziónak, hogy repesett a boldogságtól. A Két pasi meg egy kicsi című sorozat sztárja az utóbbi időben inkább botrányaival, mintsem tévés alakításával került az újságok címoldalára, igaz, ezen nem lehet túlzottan csodálkozni.

Fotó: scifibloggers.com (Szexi leszbi-képek a galériában: KATT ide!)

Sheen mindig is megtalálja a módját, hogy a figyelem középpontjában maradjon: most például épp azzal, hogy bejelentette: szeretné két meglévő barátnője mellé harmadikként Mila Kunist is magához költöztetni.

A Fekete hattyú sztárjához az érintett két szerető is állítólag áldását adta, cseppet sem féltékenyek a színész legújabb bálványozottjára.

A híresség sosem vetette meg a testi örömöket, legyen szó nőkről vagy bármely más „örömforrásról”, így aztán senkinek nem okozott különösebb meglepetést, hogy néhány hónappal ezelőtt annyira túlzásba vitte a kokainfogyasztást, hogy kis híján belehalt.

Ám ahelyett, hogy átgondolta volna az eddigi életét és „megjavult” volna, ő az esetből azt szűrte le tanulságképp, hogy lám, még ezt is túl tudja élni, tehát semmin sem kell változtatni. Arca ráadásul olyannyira megnőtt ettől, hogy még kenyéradójának, a CBS csatornának és a sorozatot gyártó Warner Brosnak is keményen beszólogatott, egészen addig, míg ők meg nem unták és egy mozdulattal levették a sorozatot a képernyőről.

Többet olvasna Charlie Sheen botrányairól? KATT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.