Nemcsak a színészt bünteti a tévé

Gigaper készül: Charlie Sheen csapatostól támad a Warner Brosra

Az előzetes bejelentéseivel ellentétben 100 millió dollárra perli Charlie Sheen korábbi munkaadóját, és egy egész forgatócsoport csatlakozott hozzá a perben.

Emlékezetes jelenetek Charlie Sheennel a Két pasi, meg egy kicsi-ben képgaléria

2011.03.11 09:29ma.hu

Az elmúlt hetekben Charlie Sheen nevétől zengett az amerikai sajtó, de hangja átszűrődött a világ minden sarkába, így hozzánk is.

A népszerű színész sosem élt példamutató életet, de néhány hónapja minden eddiginél durvábban ért véget egy nála rendezett házibuli, aminek a vége néhány napnyi intenzív osztály, no meg a rajongók aggódása volt, hogy vajon túléli-e a sztár a kábítószer-túladagolást.

Sheen túlélte, de a várhatóval ellentétben nem visszavett a tempóból, hanem még nagyobb arca lett, az okokat lehetne találgatni, de nem érdemes. Az viszont biztos, hogy miután még a drogtúladagolást is túlélte, úgy gondolta, semmi nem állíthatja már meg.

Ezért januárban egy rádióinterjúban nem épp hízelgő kijelentésekkel illette Chuck Lorre producert, aki egyben társszerzője is a Két pasi, meg egy kicsi című sikersorozatnak. Az egyik címszerepet épp Charlie Sheen játszotta, tulajdonképp rá épült az immár 8. évadnál tartó széria.

Fotó: CBS (A galériához KATT a képre!)


A CBS csatorna és Lorre azonban úgy érezte, mindennek van határa. A drogozást, az alkoholt, a botrányos híreket, a prostikat maximálisan tolerálta és továbbra is bizalmáról biztosította a színészt, de ez a támadás már nekik is sok volt: egyik napról a másikra leállították a sorozat további részeinek forgatását, és a már elkészült epizódok sem kerültek adásba.

A CBS legnagyobb reklámbevételét hozó sorozat megszüntetése érthető módon nemcsak a nézőket rázta meg, Charlie Sheen viszont anyagilag is keményen érintett az ügyben. Epizódonként 1,8 (egyes hírek szerint 2) millió dollárt kapott, egy évad 26 részből állt, nem nehéz kiszámolni, mekkora érvágás ez neki.

Ám arról szinte senki nem beszél, hogy miközben a csatorna a színészt akarja megbüntetni, egy egész stáb issza meg Sheen felelőtlen kijelentésének levét, a többi színész ugyanúgy elesett az előre beígért gázsitól, és munka nélkül maradt a technikai személyzet is.

Ezért Sheennel az élen úgy döntöttek, kártérítést követelnek a csatornától, illetve a sorozatot készítő Warner Bros stúdiótól.

A színész néhány napja egy tévéinterjúban már pedzegette, hogy pert fog indítani, most viszont már ténylegesen megszületett és a bírósághoz érkezett a kártérítési kereset, amelyet a színészek és a forgatócsoport együttesen írt alá. Alperesként a Warner Bros mellett külön említik Chuck Lorre nevét.

A stúdió egyelőre nem kommentálta a bírósági beadványt.

További híreket olvashat ITT Charlie Sheenről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.